• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

FEESTDAGEN


Oudejaarsavondmenu

Glas champagne

***

Kwarteleitje/karnemelksmeus/vers gepelde grijze garnalen/arenhka caviaar

Sint-jacobsnoot/gelei van huisgemaakte limoncello

Rauwe zalm/creme van kastanjes/sesamzaadjes

***

Lauwe warme gillardeau oester/ oestersabayon/geplette bintjes/royal belgian caviaar/obuz bier

***

Kingcrab/schuim van knoflook/gremolata

***

Noordzeetong/comte kaas/bouchot mossel/aardpeer

***

Ree van eigen bodem/wintergarnituur/jus grand veneur

***

Dessert van de chef

***

Om middernacht klinken we samen het nieuwe jaar in met een glas champagne aangeboden door het prinsessehofteam.

Prijs: 150 € / dranken inbegrepen tot aan de koffie



Kerstdag- & Nieuwjaarsdagmenu's

Noordzeetong/comte kaas/bouchot mossel/aardpeer

***

Ree van eigen bodem/wintergarnituur/jus gran veneur

***

Dessert van de chef

Prijs: 68 €


OF


Menu Prinsessehof

Carpaccio van Black Angus

OF

Huisbereide garnaalkroketten

OF

Scampi's / lichte curry / groentenbrunoise / appel Granny Smith

***

Côte à l'os Simmental (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Galicië)

Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Côte à l'os Wit-Blauw / 1,3 kg.

(enkel per 2 personen) Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Contrefilet van Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon)

"Selected *****" (supplement 5 euro) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Slibtongen "Meunière" / fris slaatje

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

PRIJS: 60 €


OF


Menu v/d Chef

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin

***

Côte à l'os Simmental (Zwitersland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à l'os Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Galicië)

Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Contrefilet Fries Holstein Dubbel Doel. 3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)
Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Rib-Eye Holstein Dubbel Doel
Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Tajine van warme zeevruchten

OF

Stoofpotje Lotte

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

PRIJS: 68 €


À la carte is niet mogelijk op kerst- en nieuwjaarsdag.