• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

FEESTDAGEN


MENU OUDEJAARSAVOND

Crème Brulée van Langoustines

Tonijntuille / mousse van gerookte paling

Scheermes / blanke boter / fijne groentjes

Soepje van aardpeer / Noordzeekrab

Aperitief : Marquise De Moulbaix, Blanc de Blancs, Belgische Champagne

***

Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / salty fingers

Aangepaste wijn : Sancerre, Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Frank Millet, 2022

***

Tartaar van Wagyu / langoustine / Royal Belgian caviaar / zure room met zwarte peper & wodka / millefeuille Nicola aardappel

Aangepaste wijn : Saumur Rouge, Cabernet Franc, Loire, Brendan Stater-West, 2019

***

Filet Pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes

Aangepaste wijn : Château Montlisse, Saint-Emilion Grand Cru, 2016

***

Dessert van de Chef

In samenwerking met toppatissier Nick Bossaert

***

Koffie met versnaperingen


Om 00h00 serveren wij nog een glaasje Champagne Marquise de Moulbaix.


Prijs menu oudejaarsavond: € 185




MENU KERSTDAG & NIEUWJAARSDAG

Binnenkkort beschikbaar.