FEESTDAGEN
MENU OUDEJAARSAVOND
Crème Brulée van Langoustines
Tonijntuille / mousse van gerookte paling
Scheermes / blanke boter / fijne groentjes
Soepje van aardpeer / Noordzeekrab
Aperitief : Marquise De Moulbaix, Blanc de Blancs, Belgische Champagne
***
Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / salty fingers
Aangepaste wijn : Sancerre, Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Frank Millet, 2022
***
Tartaar van Wagyu / langoustine / Royal Belgian caviaar / zure room met zwarte peper & wodka / millefeuille Nicola aardappel
Aangepaste wijn : Saumur Rouge, Cabernet Franc, Loire, Brendan Stater-West, 2019
***
Filet Pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes
Aangepaste wijn : Château Montlisse, Saint-Emilion Grand Cru, 2016
***
Dessert van de Chef
In samenwerking met toppatissier Nick Bossaert
***
Koffie met versnaperingen
Om 00h00 serveren wij nog een glaasje Champagne Marquise de Moulbaix.
-----
Prijs: € 185
Op nieuwjaarsdag is er keuze uit onderstaande drie menu’s.
MENU NIEUWJAARSDAG
Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / saly fingers
OF
Tartaat van Wagyu / langoustine / Royal Belgian Caviar / zure room met zwarte peper en wodka / millefeuille van Nicola aardappel
(supplement 10 euro)
***
Filet pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes
OF
Lotte / tartaar van Gambero Rosso / Arroz méloso "Amoricaine" / chorizo / girolles / erwtjes
***
Dessert v/d Chef
-----
Prijs: € 75
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.
MENU PRINSESSEHOF
Carpaccio van Black Angus / Basilicum vinaigrette / Parmezaan / Rucola
Huisbereide garnaalkroketten
Gamba's in de oven / notenboter
***
Côte à l'os Wit-Blauw / 1,3 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze
Contrefilet van Finse Freygaard Sashi (per persoon) / Saus naar keuze / 3 à 4 weken Dry-Aging
"Selected *****" (supplement 5 euro)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Galicië)
Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / verse frietjes
***
Trio van chocolademousse
Café Glacé
Crème Brulée
-----
PRIJS: € 65
Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.
MENU V/D CHEF
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin
***
Contrefilet Fries Holstein Dubbel Doel / 3 à 4 weken Dry-Aging.
Rib-Eye / Frisona / Portugal
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Galicië)
Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Paëlla met warme zeevruchten / 1/2 kreeft / Sint-Jacobsnoot / Gamba / Octopus / Bouchotmossels
Filet van Noordzeetong / Comté kaas / Zalf van topinambour / Groene asperges / Bouchotmossels
***
Trio van chocolademousse
Café Glacé
Crème Brulée
-----
PRIJS: € 75
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.