FEESTDAGEN
Glas champagne
***
Kwarteleitje/karnemelksmeus/vers gepelde grijze garnalen/arenhka caviaar
Sint-jacobsnoot/gelei van huisgemaakte limoncello
Rauwe zalm/creme van kastanjes/sesamzaadjes
***
Lauwe warme gillardeau oester/ oestersabayon/geplette bintjes/royal belgian caviaar/obuz bier
***
Kingcrab/schuim van knoflook/gremolata
***
Noordzeetong/comte kaas/bouchot mossel/aardpeer
***
Ree van eigen bodem/wintergarnituur/jus grand veneur
***
Dessert van de chef
***
Om middernacht klinken we samen het nieuwe jaar in met een glas champagne aangeboden door het prinsessehofteam.
Prijs: 150 € / dranken inbegrepen tot aan de koffie
Kerstdag- & Nieuwjaarsdagmenu's
Noordzeetong/comte kaas/bouchot mossel/aardpeer
***
Ree van eigen bodem/wintergarnituur/jus gran veneur
***
Dessert van de chef
Prijs: 68 €
Carpaccio van Black Angus
Huisbereide garnaalkroketten
Scampi's / lichte curry / groentenbrunoise / appel Granny Smith
***
Côte à l'os Simmental (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Galicië)
Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Côte à l'os Wit-Blauw / 1,3 kg.
(enkel per 2 personen) Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Contrefilet van Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon)
"Selected *****" (supplement 5 euro) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
PRIJS: 60 €
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin
***
Côte à l'os Simmental (Zwitersland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à l'os Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Galicië)
Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Contrefilet Fries Holstein Dubbel Doel. 3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)
Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Rib-Eye Holstein Dubbel Doel
Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Tajine van warme zeevruchten
Stoofpotje Lotte
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
PRIJS: 68 €
À la carte is niet mogelijk op kerst- en nieuwjaarsdag.