• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

FEESTDAGEN


Op kerstavond ronden wij af om 01u00 en op oudejaarsavond om 03u00 aangezien wij op kerstdag en nieuwjaarsdag terug klaar staan voor onze volgende klanten.


MENU KERSTAVOND & OUDEJAARSAVOND

Scheermes / blanke boter / fijne groentjes

Gillardeau Oester / "Bloody Mary"

Gebakken ganzenlever / rabarber / kroepoek van truffel

Spaans looksoepje / verse kikkerbil / infusie van waterkers

***

Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / salty fingers

***

Tartaar van Wagyu & langoustine / Royal Belgian caviaar / zure room / zalf van zwarte peper & wodka / pan cristal

***

Filet pur van Ree / boschampignons / zalf van knolselder & kastanje / wintergroentjes / amandelpoffertjes / jus Grand Veneur

***

Dessert van de Chef


Prijs kerstavond: € 155

Inclusief wijnen, waters & aperetief glas Champagne


Prijs oudejaarsavond: € 185

Inclusief wijnen, waters & aperetief glas Champagne




MENU KERSTDAG & NIEUWJAARSDAG

Toasti de Luxe / Sint-Jacobsnoot / ganzenlever / truffel / bladpinazie / eryngii / jus van Port & rode wijn

OF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Gamba's i/d Josper oven / mousseline van honing en look

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Carpaccio van rundsvlees / kruidendressing / ruccolasalade / Parmezaan

***

Filet pur van Hert / boschampignons / zalf van knolselder & kastanje / wintergroentjes / amandelpoffertjes / jus Grand Veneur

OF

Entreçote Sashi / warme groentjes / verse frietjes / saus naa keuze

OF

Kabeljauwhaas "Royal" / jonge spinazie / rozijn / pijnboompitten / roerei / geplette aardappel met zwarte pens / blanke boter / peterselieinfusie

OF

Paëlla de luxe Paëlla van onze Spaanse Chef met langoustines / sint-jacobsnoot / octopus / gamba's / vongolé / bouchotmosselen

***

Dessert v/d Chef


Prijs exclusief dranken: € 75