FEESTDAGEN
MENU OUDEJAARSAVOND
Crème Brulée van Langoustines
Tonijntuille / mousse van gerookte paling
Scheermes / blanke boter / fijne groentjes
Soepje van aardpeer / Noordzeekrab
Aperitief : Marquise De Moulbaix, Blanc de Blancs, Belgische Champagne
***
Carpaccio van kreeft & Sint-Jacobsnoot / mayonaise van corail / sorbet van coeur de boeuf tomaat / salty fingers
Aangepaste wijn : Sancerre, Loire, Sauvignon Blanc, Domaine Frank Millet, 2022
***
Tartaar van Wagyu / langoustine / Royal Belgian caviaar / zure room met zwarte peper & wodka / millefeuille Nicola aardappel
Aangepaste wijn : Saumur Rouge, Cabernet Franc, Loire, Brendan Stater-West, 2019
***
Filet Pur van Hertekalf / witloof / spruit / espuma van knolselder / crème van aardpeer & knolselder / amandelpoffertjes
Aangepaste wijn : Château Montlisse, Saint-Emilion Grand Cru, 2016
***
Dessert van de Chef
In samenwerking met toppatissier Nick Bossaert
***
Koffie met versnaperingen
Om 00h00 serveren wij nog een glaasje Champagne Marquise de Moulbaix.
Prijs menu oudejaarsavond: € 185
MENU KERSTDAG & NIEUWJAARSDAG
Binnenkkort beschikbaar.