• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU PRINSESSEHOF

Carpaccio van Black Angus

OF

Huisbereide garnaalkroketten

OF

Gamba's in de oven / notenboter

***

Côte à l'os Wit-Blauw / 1,2 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise

OF

Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon)

"Selected *****" (supplement 5 euro)

OF

Slibtongen "Meunière" / fris slaatje

OF

T-Bone Sashi AAA (Denemarken)

OF

Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"

OF

Côte à l'os Simmental (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Portugal)

Deze vleessorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

-----

PRIJS: € 59

Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.