MENU PRINSESSEHOF
Carpaccio van Black Angus
Huisbereide garnaalkroketten
Gamba's in de oven / notenboter
***
Côte à l'os Wit-Blauw / 1,2 kg. (enkel 2 personen) / Saus naar keuze: Peper, Champignons, Béarnaise
Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging (per persoon) - (supplement 5 euro)
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje
T-Bone Sashi AAA (Denemarken)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Berugi (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Portugal)
Côte à l'os Holstein Optimum (Friesland)
Deze vleessorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
-----
PRIJS: € 60
Deze menu wordt enkel per tafel geserveerd.