MENU V/D CHEF
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin
***
Rib-Eye / Frisona / Portugal
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)
Contrefilet van Finse Freygaard Sashi. 3 à 4 weken Dry-Aging.
T-Bone Sashi AAA (Denemarken)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Simmental (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Portugal)
Deze vleessorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Mi-Cuit van Tonijn / krokante groentjes / lauwe Oosterse vinaigrette / Japanse noedels / koriandermayonaise
"Suquet de Pescado Y Maresco" / Catalaanse bouillabaisse met kreeft / roodbaars & mossels
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
***
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.