• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU V/D CHEF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever

***

Rib-Eye / Dark Red Frisona
3 à 4 weken Dry-Aging.
(supplement 5 €)

OF

Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging

OF

T-Bone Sashi AAA (Denemarken)

OF

Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"

OF

Côte à l'os Berugi (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Portugal)

OF

Côte à l'os Holstein Optimum (Friesland)

Deze vleessoorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Paëlla de Luxe (zie suggesties)
(supplement 5 €)

OF

Wilde zeebaars / verse wintertruffel / groene asperges / velouté van schorseneer
(supplement 5 €)

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

-----

PRIJS: € 70

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.