• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU V/D CHEF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever

***

Rib-Eye / Dark Red Frisona
3 à 4 weken Dry-Aging.
(supplement 5 €)

OF

Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging

OF

T-Bone Sashi AAA (Denemarken)

OF

Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"

OF

Côte à l'os Berugi (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Galega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Portugal)

OF

Côte à l'os Holstein Optimum (Friesland)

Deze vleessoorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Paëlla de Luxe / 1/2 kreeft / Sint-Jacobsnoot / verse inktvis / mossels / gamba / vongolé
(supplement 5 €)

OF

Lotte / jonge wortel / gerookte aardappel / jus van karnemelk & srirachi

***

Crème Brulée

OF

Irish Coffee

OF

Café Glacé

-----

PRIJS: € 70

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.