• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU V/D CHEF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin

***

Rib-Eye / Frisona / Portugal
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)

Contrefilet van Finse Freygaard Sashi. 3 à 4 weken Dry-Aging.

OF

T-Bone Sashi AAA (Denemarken)

OF

Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"

OF

Côte à l'os Simmental (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Portugal)


Deze vleessorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Mi-Cuit van Tonijn / krokante groentjes / lauwe Oosterse vinaigrette / Japanse noedels / koriandermayonaise

OF

"Suquet de Pescado Y Maresco" / Catalaanse bouillabaisse met kreeft / roodbaars & mossels

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

***

PRIJS: € 69

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.