MENU V/D CHEF
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever
***
Rib-Eye / Dark Red Frisona
3 à 4 weken Dry-Aging.
(supplement 5 €)
Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging
T-Bone Sashi AAA (Denemarken)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Berugi (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Portugal)
Côte à l'os Holstein Optimum (Friesland)
Deze vleessoorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Paëlla de Luxe (zie suggesties)
(supplement 5 €)
Wilde zeebaars / verse wintertruffel / groene asperges / velouté van schorseneer
(supplement 5 €)
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
-----
PRIJS: € 70
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.