MENU V/D CHEF
1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter
Franse Gillardeau Oesters (6st.)
Huisbereide Ganzenlever
***
Rib-Eye / Dark Red Frisona
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)
Contrefilet Finse Freygaard Sashi / 3 à 4 weken Dry-Aging
T-Bone Sashi AAA (Denemarken)
Côte à l'os Black Angus "Grand Cru"
Côte à l'os Simmental (Zwitserland)
Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)
Côte à los Rubia Gallega (Galicië)
Côte à l'os Frisona (Portugal)
Deze vleessoorten zijn voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged (enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.
Paëlla de Luxe met 1/2 kreeft / coquilles / vongolé / mossels / gamba (supplement 5€)
Tataki van tonijn / jonge wortel / spongecake van groene kruiden / Mojo verde
***
Crème Brulée
Trio van chocolademousse
Café Glacé
-----
PRIJS: € 69
Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.