• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENU V/D CHEF

1/2 Kreeft i/d oven / blanke boter

OF

Franse Gillardeau Oesters (6st.)

OF

Huisbereide Ganzenlever / Chutney van Mango & Ajuin

***

Rib-Eye / Frisona / Portugal
3 à 4 weken Dry-Aging.
"Selected *****" (supplement 5 €)

Contrefilet Fries Holstein Dubbel Doel. 3 à 4 weken Dry-Aging.

OF

Côte à l'os Sashi AAA (Denemarken)

OF

Côte à l'os Simmental (Zwitserland)

OF

Côte à l'os Noir Baltique (Baltisch)

OF

Côte à los Rubia Gallega (Galicië)

OF

Côte à l'os Frisona (Galicië)


Dit is het stukje vlees voor de liefhebber van diepere smaken! 4 weken Dry-Aged.
(enkel per 2 personen) Supplement 15 €/p.p.

OF

Gebakken Pieterman / structuren van prei / geprakt patatje / blanke boter & gueuze

OF

Paëlla de luxe / baby langouste / Sint-jacobsnoten / vongolé / mossels
(Supplement 10 €)

***

Crème Brulée

OF

Trio van chocolademousse

OF

Café Glacé

***

PRIJS: € 58

Deze menu wordt enkel geserveerd per tafel.