SUGGESTIES
Tartaar van Sint-Jacobsnoot / Gambero Rosso / structuren van varkenspoot / zomertruffel / à l' amoricaine
Spinkrab "Donastia"
Het vlees van de spinkrab, eigen jus, gegratineerd i/d oven
Gegrilde verse Sardines / Stro-aardappel / Salsa encurtido
King Krab / Schuim van knoflook en gremolata
Gebakken ganzenlever /boskoopappel met rode kool / jus van chocolade uit Peru, Sauternes & Porto
Gegrilde octopus / licht gekruide espuma van bintjes / vers gepelde grijze garnaal / oeuf mollet / garnalenolie
Mergpijp / tartaar van Rubia Galega / chimichurri
Filet van Noordzeetong / korst van hazelnoot & Comté kaas / bouchot mossel / groene asperges / crème van aardpeer / jus van bouchot mossel & Chablis
Gegrilde zeevruchtenschotel à la planche / langoustines / gamba's / scheermessen / vongolé / mossels / 1/2 Baby kreeft
Pasta Vongolé
Filte van Tarbot / Gambero Rosso / Zalf van butternut / Caviaar 10gr. / Blanke boter
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, kreeft, calamares, mossels, gamba's, vongolé.
Gamba's i/d oven / mousseline van honing & look / Griekse pasta
Hand gesneden Steak Tartare / Black Angus Grand Cru
Jonge Bresse-duif / zalf van aardpeer / primeur groentjes / Kasteelaardappel / eigen jus
Presa Ibérico / "Escalivada" van Zuiderse groentjes / zalf van Cevenne-ui / chimichurri /gebakken krieltjes met rozemarijn
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.