SUGGESTIES
Carpaccio Sint-Jacobsnoot/kreeft/basilicummayo
Buratina/fregolapasta/consommé van tomaat/secreto
Asperges / Vlaamse wijze
Asperge / Hersentjes / Anjovis
King Crab / blanke boter
Verse Sardines "Escabeche" / chevenne ui / pequillio
Tajine van warme zeevruchten / blanke boter met tomaat / Griekse pasta
Ballotine Duif en ganzelever/doperwt/portosaus
Filet van Pieterman / kasteelaardappel / tomaat
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Porterhouse Steak Sachi / brocolini
Geconfijte eendebout / edanamme boon / wortel
Stoofpotje Kalfsnier / graanmosterd
Steak tartaar
Hele kreeft in de Josper
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.