SUGGESTIES
Toast de Luxe / tartaar van Holstein kalf / vers gepelde garnalen/ wintertruffel / Royal Belgian Caviaar / truffelboter
Duo van kreeft & Sint-Jacobsnoot / ratatouille "Catalane" van wilde boschampinons
Octopus gegaard i/d Josper oven / mille-feuille van aardappel / mojo verde
Mergpijp & escargots "Gros Gris de Namur" / romesco / pan cristal
Wild Catch Gamba's / pappas arrugadas / mojo rojo
(pappas arrugadas = Ratte deTouquet aardappel gegaard in grof zout)
Bretoense Zee- egel / langoustine / "Donostiarra-style"
King Crab i/d Josper oven / mousseline van gambaolie
Pomme Moscovite/geprakte aardappel / Royal Belgian Caviaar 30gr. / mousseline
Pasta met verse wintertruffel & Lardo di Colonnata
Gebrande zeetongfilet / geprakte aardappel / primeurgroentjes / Blanke botersaus "Hiërbas de las Dunas"
Lotte / jonge wortel / gerookte aardappel / jus karnemelk & srirachi
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Pasta Vongolé
In kruiden laaggegaarde Pluma Ibérico / zalf van aardpeer / broccolini / geconfijte truffelaardappel / jus Jack Daniels
Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van graanmosterd "Pommery"
Jong Duifje uit Bresse / risotto met ganzenlever / wildeboschampignons / jus Périgourdine
Kalfskop en Tortue / puree ( stoofpotje van kalfstong, kalfswangetjes & kalfsgehakt)
Filet Pur van Berugi rund / "Poivre Concassé & Wodka" / Pomme pont-neuf
Tomahawk Carnivorus (Spanje) / +- 1,5kg (enkel per 2 personen, prijs p.p.)
Côte à l'os van Belgische "Black Angus" Wagyu (enkel per 2 personen, prijs p.p.)
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.