SUGGESTIES
Octopus à la plancha / zwarte rijst / compote van tomaat & rode pesto / aji amirollo
King Crab / artisjokbodem / crème van artisjok & pata negra / jus van waterkers
Tartaar van Bleu Fin tonijn "Balfego" / gebakken ganzenlever / shiitake bouillon
Thaïse soep / Sint-Jacobsnoot / zwarte champignons / paksoi / zwarte look / zoete sojasaus / vermicelli
Burrata / gemarineerde snoeptomaatjes / pata negra / basilicummayonaise
Verse Sardines uit de Josper oven / incurtido salade / mayonaise van romesco
"Pomme Moscovite" /geprakte aardappel / carpaccio van Sint-Jacobsnoot / langoustine / Royal Belgian Caviaar 30gr.
Gegrilde Blue Fin tonijn "Ballego" / paksoi / crème van maïs / mousseline / kasteelaardappel
Lotte / structuren van prei / crumble van pancetta / jus van Guatemala koffie / kasteelaardappel
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Warme zeevruchten schotel / diverse zeevruchten gegrild à la Plancha
1/2 kreeft / gamba's / scheermessen / mossels / vongolé / langoustines
Tajine van kreeft & kalfzwezerik / jonge wortel / olijven / erwtjes / court bouillon van kreeft & chermoula
Pasta Vongolé
Osso Bucco / pijlinktvis / jonge wortel / puree van Charlotteaardappel / jus van rode wijn
Tomahawk van Ibérico Belotta / lente groentjes / zalf van zoete aardappel / geconfijte aardappel / jus van truffel
Steak tartaar van Black Angus Grand Cru
Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van graanmosterd
Entreçote van Belgische "Black Angus" Wagyu
Côte à l'os van Belgische "Black Angus" Wagyu ( enkel per 2 personen, prijs p.p.)
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.