• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Gebakken ganzenlever / confijt van gember & rubarber / wafeltje van brioche / jus van Sherry

Gebakken Sint-Jacobsnoten / zalf van knolselder / zwarte pens / artisjok

Surf & Turf van Octopus & Secreto Ibérico Bellota / gewokte groentjes / miso

King Crab / schuim van look / gremolata

Tartaar van langoustines / guacamole / crumble van Parmezaan

Carabineros i/d Josper oven / mousseline van gambaolie & Rubia Galega vet


Dieprode Spaanse diepzee garnaal, een echte delicatesse!

Pomme Moscovite/geprakte aardappel / Royal Belgian Caviaar 30gr. / mousseline

Pasta met verse wintertruffel & Lardo di Colonnata


HOOFDGERECHTEN

Lotte / lardo di colonnata / kool / crème van rode biet / eryngii / jus van wilde boschampignons

Met de lijn gevangen wilde zeebaars / verse wintertruffel / groene asperges / aardappelduchesse / velouté van schorseneer

Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Pasta Vongolé

Filet Pur van Hertekalf / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / jus grand veneur

Fazant / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / à la Brabançonne

Filet van Hazenrug / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / jus grand veneur

Stoofpotje van Hert

Cassoulet met geconfijte eendebout " Comme dans le temps"….

Krokant gebakken hartzwezeriken / tuinbonen / crème van aardpeer / jus van Morilles / geconfijte aardappel


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.