• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Carpaccio van Japanse Wagyu / geconfijte Girolles / gerookte geitenkaas / vinaigrette van Girolles & pijnboompitten

Sint-Jacobsnoten / Octopus / laaggegaard buikspek / crème van bloemkool / hazelnoot / jus van Chablis & Sepia

Stoofpotje van kreeft / chorizo / zwarte pens / tuinbonen

"Cazuela Mariscos"

Stoofpotje van zeevruchten met gamba, vongolé, mossel, calamares

Carabineros (Spaanse diepzee garnaal) i/d Josper oven / gremolata / lookschuim

Zee-egel gegratineerd in de oven/ "Donostiarra-Style" /

Albondigas (gehaktbal) van Wagyu / verse calamares / tuinbonen / girolles

Pasta met verse wintertruffel / jus van truffel / wilde boschampignons / Parmezaan

"Pomme Moscovite" / carpaccio van Sint-Jacobsnoot / langoustine / Royal Belgian Caviaar 30gr.


HOOFDGERECHTEN

Skreihaas / gesmolten prei / vongolé / geconfijte aardappel / jus van groene curry

Gebrande grietfilet / pastinaak / knolselder / mosselen / oesterzwam / jus van zee-egel

Paëlla de Luxe

Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Filet Pur Noir Baltique / zalf van zoete aardappel / structuren van ui / asperges / millefeuille van aardappel / jus van Pinot Noir & merg

Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van graanmosterd

Japanse Wagyu entreçote A-5 / shiitake / Japanse dipsaus

Onglet van Rubia Galega / à l'echalotte


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.