• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Octopus à la plancha / zwarte rijst / compote van tomaat & rode pesto / aji amirollo

King Crab / artisjokbodem / crème van artisjok & pata negra / jus van waterkers

Tartaar van Bleu Fin tonijn "Balfego" / gebakken ganzenlever / shiitake bouillon

Thaïse soep / Sint-Jacobsnoot / zwarte champignons / paksoi / zwarte look / zoete sojasaus / vermicelli

Burrata / gemarineerde snoeptomaatjes / pata negra / basilicummayonaise

Verse Sardines uit de Josper oven / incurtido salade / mayonaise van romesco

"Pomme Moscovite" /geprakte aardappel / carpaccio van Sint-Jacobsnoot / langoustine / Royal Belgian Caviaar 30gr.


HOOFDGERECHTEN

Gegrilde Blue Fin tonijn "Ballego" / paksoi / crème van maïs / mousseline / kasteelaardappel

Lotte / structuren van prei / crumble van pancetta / jus van Guatemala koffie / kasteelaardappel

Paëlla de Luxe

Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Warme zeevruchten schotel / diverse zeevruchten gegrild à la Plancha
1/2 kreeft / gamba's / scheermessen / mossels / vongolé / langoustines

Tajine van kreeft & kalfzwezerik / jonge wortel / olijven / erwtjes / court bouillon van kreeft & chermoula

Pasta Vongolé

Osso Bucco / pijlinktvis / jonge wortel / puree van Charlotteaardappel / jus van rode wijn

Tomahawk van Ibérico Belotta / lente groentjes / zalf van zoete aardappel / geconfijte aardappel / jus van truffel

Steak tartaar van Black Angus Grand Cru

Stoofpotje van kalfsniertjes / jus van graanmosterd

Entreçote van Belgische "Black Angus" Wagyu

Côte à l'os van Belgische "Black Angus" Wagyu ( enkel per 2 personen, prijs p.p.)


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.