• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Carpaccio Sint-Jacobsnoot/kreeft/basilicummayo

Buratina/fregolapasta/consommé van tomaat/secreto

Asperges / Vlaamse wijze

Asperge / Hersentjes / Anjovis

King Crab / blanke boter

Verse Sardines "Escabeche" / chevenne ui / pequillio


HOOFDGERECHTEN

Tajine van warme zeevruchten / blanke boter met tomaat / Griekse pasta

Ballotine Duif en ganzelever/doperwt/portosaus

Filet van Pieterman / kasteelaardappel / tomaat

Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, Calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Porterhouse Steak Sachi / brocolini

Geconfijte eendebout / edanamme boon / wortel

Stoofpotje Kalfsnier / graanmosterd

Steak tartaar

Hele kreeft in de Josper


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.