SUGGESTIES
Gebakken ganzenlever / confijt van gember & rubarber / wafeltje van brioche / jus van Sherry
Gebakken Sint-Jacobsnoten / zalf van knolselder / zwarte pens / artisjok
Surf & Turf van Octopus & Secreto Ibérico Bellota / gewokte groentjes / miso
King Crab / schuim van look / gremolata
Tartaar van langoustines / guacamole / crumble van Parmezaan
Carabineros i/d Josper oven / mousseline van gambaolie & Rubia Galega vet
Dieprode Spaanse diepzee garnaal, een echte delicatesse!
Pomme Moscovite/geprakte aardappel / Royal Belgian Caviaar 30gr. / mousseline
Pasta met verse wintertruffel & Lardo di Colonnata
Lotte / lardo di colonnata / kool / crème van rode biet / eryngii / jus van wilde boschampignons
Met de lijn gevangen wilde zeebaars / verse wintertruffel / groene asperges / aardappelduchesse / velouté van schorseneer
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Pasta Vongolé
Filet Pur van Hertekalf / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / jus grand veneur
Fazant / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / à la Brabançonne
Filet van Hazenrug / crème van aardpeer & schorseneer / witloof / spruitjes / boschampignons / amandelpoffertjes / jus grand veneur
Stoofpotje van Hert
Cassoulet met geconfijte eendebout " Comme dans le temps"….
Krokant gebakken hartzwezeriken / tuinbonen / crème van aardpeer / jus van Morilles / geconfijte aardappel
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.