• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Tartaar van Holsteinkalf / octopus / mousse van gerookte paling / guacamole / dashi / basilicumolie

Toast met wilde champignons / langoustines & Sint-Jacobsnoot / verse vijg

Verse pasta met herfsttruffel / jus van truffel / wilde boschampignons

Gebakken Sint-Jacobsnoten / risotto met schorseneren / carpaccio octopus / shiitake / heldere bouillon van morieltjes

Mergpijp / lauwe Gillardeau oester / avruga

Supplement 30gr. Royal Belgian Caviar Platinum

Gamba's à la plancha / tartaar van champignons / geconfijte artisjok / Romesco


HOOFDGERECHTEN

Lotte / mousseline van melkstampers / prei / gepocheerd eitje / vers gepelde grijze garnalen / infuus van garnaal


Pasta Vongolé

Gamba's uit de Josper oven / notenlookboter

Tajine van warme zeevruchten / blanke boter met tomaat / Griekse pasta

Fideuà / Surf & Turf : Zeebaars, Langoustine, costillas de cerdo Ibérico

Fideuà is een Spaans gerecht die op dezelfde wijze wordt bereid als paella

Wilde Fazant / boschampignons / wintergroentjes / zalf van kastanje & butternut / quiche met spek & groene kool / amandelpoffertjes / jus van wild

Filet pur Hertekalf / boschampignons / wintergroentjes / zalf van kastanje & butternut / quiche met spek & groene kool / amandelpoffertjes / jus van wild

Filet van Hazenrug / boschampignons / wintergroentjes / zalf van kastanje & butternut / quiche met spek & groene kool / amandelpoffertjes / jus van wild

Stoofpot van Pyrenees melklam "Agnei Ibérico"

Thaïse wok met bavette van Rubia Galega / noedels / wokgroentjes

Onglet van Simmental / Bordelaise saus met sjalot


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.