MENUKAART
Franse "Gillardeau" oesters (6st.)
Gegratineerde Franse "Gillardeau" oesters / Champagnesaus
Carpaccio van rundsvlees / Kruidendressing / Ruccolasalade / Parmezaan
Mergpijp in de over / Sel de Camargue
Huisbereide kroketjes van kalfzwezeriken / verse tartaar
Huisbereide kroketten van grijze garnalen
Artisanale kaaskroketten van Oud Brugge
Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei
In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter
Huisbereide ganzelever / ajuin- & mango confituur / notensla
1/2 Kreeft i/d Josper oven / fijne groentjes / blanke boter
Paling in het groen
Paling in de room
Paling Napolitaine
Paling gebakken
Gebakken zeetong (500 à 600gr.) / Meunière
Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei
Karnemelkstampers / zeetongfileekes / gepocheerd ei / beurre noisette
Hele Kreeft (650gr) i/d oven / blanke boter / fijne groentjes
Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / verse frietjes
In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter
Roggevleugel / schuimende boter / kappertjes / peterselie
Wok met Oosterse groentjes & pasta / Sint-Jacobsnoot / Gamba's / Calamares
Huisbereide kroketten van grijze garnalen ( 3 stuks ) / fris slaatje
Ossenhaas (Filet Pur) van Holstein Dubbel Doel
Filet pur "Rossini" / jus van truffel
Côte à l'os van Belgisch Wit-Blauw (1300gr.) / Per 2 personen
Rib-Eye van Holstein Dubbel Doel / 3 weken Dry-Aging
Stoverij van "Ibérico" varkenswangetjes / jus Queu de Charrue rouge
Lamskroontje / lentegroentjes / jus van honing & Porto /aardappelgratin
Carpaccio van rundsvlees / kruidendressing / ruccolasalade / Parmezaan
Voor de echte vleesliefhebbers, gegrild op onze Josper houtskooloven / Côte à l'os voor 2 personen.
Côte à L'os Noir de Baltique - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Côte à L'os Spaanse Rubia Gallega - 3 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Côte à l'os Zwitserse Simmental de Bavière - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Côte à l'os Freygaard "Ayrshire" - 4 weken Dry-Aged (prijs p.p.)
Côte à l'os Sashi AAA - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Côte à l'os Frisona Portugal - 4 weken Dry-Aged (prijs p.p.)
Voor de echte vleesliefhebbers, gegrild op onze Josper houtskooloven
Entreçote van Sachi Beef Freygaard uit Finland - Grade 3/6
Sachi-Beef is geen ras maar een uitzonderlijk stukje vlees dat wordt uitgesorteerd op marmering, deze steak won niet voor niets de World Steak Challenge.
Entreçote van Dubbel Doel Holsteiner rund
Prachtig dooraderd vet met een ouderwetse rundvleessmaak.
Dunne lende van Spaanse Rubia Gallega - 4 weken Dry-Aged
Super Entreçote met geel vet. Super van smaak! Per Persoon
Entreçote van Génisse de Galice - 4 weken Home Dry-Aged
Jong vrouwelijk rund uit Galicië, op een natuurlijke wijze gekweekt. Delicate smaak met prachtige marbrering.
Côte à l'os van Dubbel Doel rund - 4 weken Home Dry-aged
Prachtig dooraderd vet met een ouderwetse rundvleessmaak. Per Persoon 550gr.
Entreçote Vacca Extremadura - 4 weken Home Dry-Aged
Oud Ibérisch runderras, uitgesproken smaak door nootachtige toetsen. Donkerrode kleur met intense marbrering, gevoederd met gras, kruiden & klaver
Entreçote Zwitserse Simmental de Bavière - 4 weken Dry-aged
Topvlees van 100% zuivere Simmentalers. Mooi bedekt met geel vet, fijn van structuur & prachtig dooraderd met een boterachtige smaak. SUPER!
Entreçote Noir Baltique - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Strenge selectie op basis van dooradering & structuur, dit zijn de vettere rassen van de landen rond de Baltische zee.
Coupe "Colonel"
Café Glacé
Huisbereide moëlleux van chocolade met ijs van vanille en bosvruchten
Sabayon v/d Chef ( min. 2 personen )
Trio van huisbereide chocomousse
Crème brulée
Sorbet van Exotic (passievruchten, mango en frambozen)
Sorbet van frambozen, verse frambozen, frambozenlikeur en munt
Huisbereide vanille-ijs met warme chocolade
Huisbereide vanille-ijs met advocaat
Kinderijsje