• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

MENUKAART

VOORGERECHTEN

Franse "Gillardeau" oesters (6st.)

Gegratineerde Franse "Gillardeau" oesters / Champagnesaus

Carpaccio van rundsvlees / Kruidendressing / Ruccolasalade / Parmezaan

Mergpijp in de over / Sel de Camargue

Huisbereide kroketjes van kalfzwezeriken / verse tartaar

Huisbereide kroketten van grijze garnalen

Artisanale kaaskroketten van Oud Brugge

Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei

In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter

Huisbereide ganzelever / ajuin- & mango confituur / notensla

1/2 Kreeft i/d Josper oven / fijne groentjes / blanke boter



HOOFDGERECHTEN VIS

Paling in het groen

Paling in de room

Paling Napolitaine

Paling gebakken

Gebakken zeetong (500 à 600gr.) / Meunière

Karnemelkstampers / grijze garnalen / gepocheerd hoeveei

Karnemelkstampers / zeetongfileekes / gepocheerd ei / beurre noisette

Hele Kreeft (650gr) i/d oven / blanke boter / fijne groentjes

Slibtongen "Meunière" / fris slaatje / verse frietjes

In de oven gebakken Langoustines / kruidenboter

Roggevleugel / schuimende boter / kappertjes / peterselie

Wok met Oosterse groentjes & pasta / Sint-Jacobsnoot / Gamba's / Calamares

Huisbereide kroketten van grijze garnalen ( 3 stuks ) / fris slaatje


HOOFDGERECHTEN VLEES

Ossenhaas (Filet Pur) van Holstein Dubbel Doel

Filet pur "Rossini" / jus van truffel

Côte à l'os van Belgisch Wit-Blauw (1300gr.) / Per 2 personen

Rib-Eye van Holstein Dubbel Doel / 3 weken Dry-Aging

Stoverij van "Ibérico" varkenswangetjes / jus Queu de Charrue rouge

Lamskroontje / lentegroentjes / jus van honing & Porto /aardappelgratin

Carpaccio van rundsvlees / kruidendressing / ruccolasalade / Parmezaan


SPECIAL MEATS

Voor de echte vleesliefhebbers, gegrild op onze Josper houtskooloven / Côte à l'os voor 2 personen.

Côte à L'os Noir de Baltique - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)

Côte à L'os Spaanse Rubia Gallega - 3 weken Dry-aged (prijs p.p.)

Côte à l'os Zwitserse Simmental de Bavière - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)

Côte à l'os Freygaard "Ayrshire" - 4 weken Dry-Aged (prijs p.p.)

Côte à l'os Sashi AAA - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)

Côte à l'os Frisona Portugal - 4 weken Dry-Aged (prijs p.p.)


ENTRECOTE PER PERSOON

Voor de echte vleesliefhebbers, gegrild op onze Josper houtskooloven

Entreçote van Sachi Beef Freygaard uit Finland - Grade 3/6
Sachi-Beef is geen ras maar een uitzonderlijk stukje vlees dat wordt uitgesorteerd op marmering, deze steak won niet voor niets de World Steak Challenge.

Entreçote van Dubbel Doel Holsteiner rund
Prachtig dooraderd vet met een ouderwetse rundvleessmaak.

Dunne lende van Spaanse Rubia Gallega - 4 weken Dry-Aged
Super Entreçote met geel vet. Super van smaak! Per Persoon

Entreçote van Génisse de Galice - 4 weken Home Dry-Aged
Jong vrouwelijk rund uit Galicië, op een natuurlijke wijze gekweekt. Delicate smaak met prachtige marbrering.

Côte à l'os van Dubbel Doel rund - 4 weken Home Dry-aged
Prachtig dooraderd vet met een ouderwetse rundvleessmaak. Per Persoon 550gr.

Entreçote Vacca Extremadura - 4 weken Home Dry-Aged
Oud Ibérisch runderras, uitgesproken smaak door nootachtige toetsen. Donkerrode kleur met intense marbrering, gevoederd met gras, kruiden & klaver

Entreçote Zwitserse Simmental de Bavière - 4 weken Dry-aged
Topvlees van 100% zuivere Simmentalers. Mooi bedekt met geel vet, fijn van structuur & prachtig dooraderd met een boterachtige smaak. SUPER!

Entreçote Noir Baltique - 4 weken Dry-aged (prijs p.p.)
Strenge selectie op basis van dooradering & structuur, dit zijn de vettere rassen van de landen rond de Baltische zee.


NAGERECHTEN

Coupe "Colonel"

Café Glacé

Huisbereide moëlleux van chocolade met ijs van vanille en bosvruchten

Sabayon v/d Chef ( min. 2 personen )

Trio van huisbereide chocomousse

Crème brulée

Sorbet van Exotic (passievruchten, mango en frambozen)

Sorbet van frambozen, verse frambozen, frambozenlikeur en munt

Huisbereide vanille-ijs met warme chocolade

Huisbereide vanille-ijs met advocaat

Kinderijsje