• RESERVEREN KAN ENKEL TELEFONISCH

SUGGESTIES

VOORGERECHTEN

Tartaar van langoustines & buratta / gebakken langoustine / jus van langoustines

Kort gestoofde Belgische asperges / king crab / blanke boter

Mergpijp / escargots gros gris / krokantje van aardappel

Asperges op Vlaamse wijze

Soccarat de Paëlla / tataki van gebrande Wagyu / jus van ganzenlever

"Salpicon de Marisco" ( Spaans stoofpotje van zeevruchten ) / octopus / gamba / mossels / vongolé / pijlinktvis / zalf van advocado / zoete paprika / pan cristal

Verse Sardines uit de Josper oven / incurtido salade / mayonaise van romesco

Poperingse Hoppescheuten / gepocheerd ei / gerookte zalm / mousseline

Krokante kalfshersentjes / gegrilde asperges / verse tartaar


HOOFDGERECHTEN

In kruiden laaggegaarde Pluma Ibérico / zalf van zoete aardappel / broccolini / geconfijte aardappel / jus van Porto

Krokant gebakken hartzwezeriken / zalf van erwtjes / asperges / mousseline

Steak tartaar van Belgische Black Angus Wagyu

Asperges op Vlaamse wijze

Kabeljauwhaas "Royal" / crème van erwtjes / asperges / beukenzwam / roomkaas / jus van snijbonen

Pasta Vongolé

Paëlla de Luxe

Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé

Bouillabaisse van de Chef / lotte / langoustine / sint-jacobsnoot / mossels / zilte kruiden

Warme zeevruchten schotel / diverse zeevruchten gegrild à la Plancha
1/2 kreeft / gamba's / scheermessen / mossels / vongolé / langoustines

Entreçote van Belgische "Black Angus" Wagyu

Côte à l'os van Belgische "Black Angus" Wagyu ( enkel per 2 personen, prijs p.p.)


Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.


Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.