SUGGESTIES
Tartaar van langoustines & buratta / gebakken langoustine / jus van langoustines
Kort gestoofde Belgische asperges / king crab / blanke boter
Mergpijp / escargots gros gris / krokantje van aardappel
Asperges op Vlaamse wijze
Soccarat de Paëlla / tataki van gebrande Wagyu / jus van ganzenlever
"Salpicon de Marisco" ( Spaans stoofpotje van zeevruchten ) / octopus / gamba / mossels / vongolé / pijlinktvis / zalf van advocado / zoete paprika / pan cristal
Verse Sardines uit de Josper oven / incurtido salade / mayonaise van romesco
Poperingse Hoppescheuten / gepocheerd ei / gerookte zalm / mousseline
Krokante kalfshersentjes / gegrilde asperges / verse tartaar
In kruiden laaggegaarde Pluma Ibérico / zalf van zoete aardappel / broccolini / geconfijte aardappel / jus van Porto
Krokant gebakken hartzwezeriken / zalf van erwtjes / asperges / mousseline
Steak tartaar van Belgische Black Angus Wagyu
Asperges op Vlaamse wijze
Kabeljauwhaas "Royal" / crème van erwtjes / asperges / beukenzwam / roomkaas / jus van snijbonen
Pasta Vongolé
Paëlla de Luxe
Paëlla bereidt door onze Spaanse Chefs Miguel & Cristian met Sint-Jacobsnoot, 1/2 kreeft, calamares, Mossels, Gamba's, Vongolé
Bouillabaisse van de Chef / lotte / langoustine / sint-jacobsnoot / mossels / zilte kruiden
Warme zeevruchten schotel / diverse zeevruchten gegrild à la Plancha
1/2 kreeft / gamba's / scheermessen / mossels / vongolé / langoustines
Entreçote van Belgische "Black Angus" Wagyu
Côte à l'os van Belgische "Black Angus" Wagyu ( enkel per 2 personen, prijs p.p.)
Bekijk ook onze uitgebreide vleeskaart voor andere vleessoorten.
Heeft u een allergie? Meld het aans ons personeel.